Українець Борис Тащі дебютував за "Штутгарт" у бундеслізі

В матчі 14-го туру німецької бундесліги "Борусія" Дортмунд на своєму полі перемогла "Штутгарт" 4:1.

В цьому матчі дебютував за першу команду "Штутгарта" 22-річний український нападник Борис Тащі, що на 82-й хвилині вийшов на заміну замість гравця німецької молодіжки U-21 Тімо Вернера.

"Штутгарт" поки не вражає в цьому сезоні і з 10 очками йде на 16-му місці. Тому керівництво команди вирішило не чекати зимової паузи і звільнило головного тренера Александра Цорнігера. Виконуючим обов'язки головного тренера призначили Юргена Крамни, що очолує молодіжну команду "Штутгарта", яка грає у третій бундеслізі.

На виїзний матч проти "Борусії" Крамни покликав з дублю свого українського вихованця, що вже другий сезон грає за "Штутгарт II". В цьому сезоні він є одним з ключових гравців дубля – у 17 матчах на його рахунку 6 голів (кращий показник в команді).

Борис Тащі перейшов до другої команди "Штутгарта" в жовтні минулого року. Він є вихованцем одеського "Чорноморця", був одним з відкриттів сезону 2010/11 (23/5), коли допоміг команді повернутись до Прем'єрліги. Тоді говорили про інтерес до футболістка з боку "Манчестер Юнайтед", однак влітку 2011 зі скандали і транзитом через ризький "Олімп" опинився у московському "Динамо".

Зрештою згодом він повернувся до України, де грав в оренді у "Чорноморці" та "Говерлі". А в 2014 році вирішив спробувати себе у Німеччині. Для можливості грати у третій бундеслізі йому оперативно "організували" болгарський паспорт і він успішно розпочав свій шлях до першої команди "Штутгарта".

29.11.2015 20:12, Мировые новости
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.01206111907959 sec