Вихованець донецького "Шахтаря" на оглядинах у бундеслізі

21-річний вихованець донецького "Шахтаря" Валерій Гришин знаходиться на оглядинах в клубі третьої бундесліги "Хемніцер".

Другу частину минулого сезону гравець провів в оренді в ужгородській "Говерлі" (10/1), а до того грав у молодіжному складі "Шахтаря" та "Іллічівця". Також він активно залучався до лав юнацької та молодіжної збірних України.

Гришин вже зіграв у двох товариських іграх проти сусідів з "Мойзельвіца" та іменитого чеського ФК "Тепліце".

"Хемніцер" в минулому сезоні фінішував на 5-му місці в третій бундеслізі, випередивши колись імениті дрезденське "Динамо" та "Енергі" з Коттбуса.

Кращі часи команди відносяться до часів Східної Німеччини, коли команда грала під назвою "Карл-Макс-Штадт". У 1967 році команда була чемпіоном НДР, декілька разів грала у єврокубках. В 90-ті команда вилетіла у другу бундеслігу, а згодом і до регіональної ліги. Одним з найвідоміших вихованців команди є Міхаель Баллак.

В третій бундеслізі грає 20 команд, серед яких багато колишніх клубів першої та другої бундесліги, що переживають зараз не кращі для себе часи – "Динамо" Дрезден, "Ганза" Росток, "Енергі" Коттбус чи "Оснабрюк". Цікаво, що цього сезону до другої бундесліги піднялись колись відомі по виступах у першій бундеслізі "Армінія" та "Дуйсбург".

05.07.2015 16:30, Мировые новости
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.0080869197845459 sec