Денис Причиненко на оглядинах в берлінському "Уніоні"

Українець з Болгарії перебуває на оглядинах в Німеччині.

На оглядних у берлінському "Уніоні" перебуває 23-річний український захисник Денис Причиненко, що останній сезон грав у софійському ЦСКА (11/0). Він не часто потрапляв до основи армійців і шукає собі нову команду, хоча чинна угода з ЦСКА дійсна ще два роки.

Минулий сезон "Уніон Берлін" завершив на сьомому місці у другій бундеслізі. Зараз команда шукає підсилення в захисну лінію. Причиненко народився у Потсдамі, є вихованцем "Енергі Коттбус" та "Тенніс Борусія Берлін".

Взимку 2009 року він перейшов до шотландського "Хартсу", де спочатку грав у молодіжній першості, але з часом його почали залучати і до лав першої команди. В сезоні 2011/12 він став володарем Кубка Шотландії, а рік потому – фіналістом Кубка шотландської Ліги.

Після Шотландії він повернувся до України, де грав у ФК "Севастополі", проте після анексії Криму змушений був почати шукати собі нову команду і опинився в софійському ЦСКА.

Свого часу залучався до лав юнацької збірної України U-17 (3/0), проте змушений був здати українське громадянство і обрати німецьке, щоб не підпадати під численні обмеження на легіонерів в європейських чемпіонатах.

25.06.2015 23:48, Мировые новости
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.018019914627075 sec