Оновлена статистка збірної України

На сайті було оновлено та перевірено статистику для збірної України.

В цьому році збірна зіграла всього 8 матчів. Мабуть, в мирний час наша команда провела б на декілька товариських матчів більше, але поки ось так. Хоча навіть товариські матчі треба проводити більш відповідально, адже вони теж, хоч і з пониженим коефіцієнтом, впливають на рейтінг збірної. А потім згідно з цим рейтингом проводяться жеребкування. От наші десь недобігли, недотягнулись, недоробили в останньому товариському матчі з Литвою і понизились в рейтинзі з 19-го на 26-е місце. Начебто дрібничка, але рано чи пізно випливе при жеребкуваннях.

В єврокубках у нас ті самі проблеми, коли наші, і без того не найсильніші команди, дозволяють собі розслабитись в тому чи іншому матчі. А потім раптом отримують у матчах плей-офф якогось суперника посильніше і згодом завершують свій шлях в єврокубках. Прохідних матчів не буває – треба це донести і до наших клубів, і до збірної.

При перевірці статистики було помічено декілька помилок. Так Генадій Попович був записаний до гравців національної збірної. Хоча він провів у її складі всього тренувальний збір, але так і не зіграв. На його рахунку є один матч у складі української молодіжки. Російські сайти приписують йому два матчі у складі олімпійської збірної Росії, але якихось підтвержень про це поки не знайдено.

Оновлені дані по футболістах-збірниках можна подивитись та перевірити тут.

29.11.2014 13:25, Статистика
 

Комментарии

Пока комментариев никто не оставлял - будьте первыми! :(



© 2011-2022 ALLPLAYERS.in.UA - Anton Pavlushko


0.014447927474976 sec